Arrangement

Fadderuken i Bergen

Vi har den store gleden av å ønske deg velkommen til VID vitenskapelige høgskole, til Bergen og som sykepleierstudent.

Arrangementet er avsluttet.

Spennende uke

De eldre kullene står klare for å ønske deg og dine medstudenter hjertelig velkommen og være med på å skape en fadderuke som er gøy, inkluderende og minnerik.

Vi har jobbet hardt med å få til en uke med flere ulike alternativer. Her skal det være litt for enhver smak og vi håper å se deg der, og det er viktig å merke seg at fadderuken begynner mandag, altså dagen før skolestart

Det vil bli gitt nærmere informasjon om uken den første dagen og av deres egne faddere(som gledelig svarer på det du måtte lure på av studier, Bergen el.), men om du har noen spørsmål før skolestart ta gjerne kontakt med oss via vår Facebookside eller direkte kontakt med fadderkoordinatorene eller leder for fadderuken på Facebook eller e-post.

Facebook-side

Facebook

Facebook-siden FUV16 vil vi legge ut oppdatert informasjon om uken.

Program

14. august

Tid Innhold
15.00

Selv om skolen ikke starter før dagen etter har vi allerede laget klart et flott program fra mandag av. Her vil dere få informasjon om fadderuken, inndeling i faddergrupper og møte med faddere.

Oppmøte vil være kl.15.00 på Betanien i Fyllingsdalen, hvor dere også skal møte for første skoledag dagen etter. Etter infomøte kjører vi i gang et rebusløp med de forskjellige faddergruppene. Dette vil være en flott mulighet til å bli kjent med dine medstudenter og Bergen by.

15. august

Tid Innhold
Etter skolen

Etter skolen samles faddergruppene i regi av fadderne, og det er klart for mer moro!

På kvelden vil det være to alternativer:

  1. Alternativ 1: Bar til bar. På denne runden vil dere bli kjent med et knippe utvalg av utesteder og vannhull i Bergen by, før vi til slutt samler alle gruppene sammen på utestedet Lille. Starten vil være kl.17.00 ved den blå steinen
  2. Alternativ 2: Cafè til cafè. Her vil dere bli sendt rundt på noen av de forskjellige cafèene Bergen har å tilby. Og kanskje du finner din fremtidige plass for å jobbe med studier?

16. august

Tid Innhold
Hele dagen

I samarbeid med NLA og Sjøkrigsskolen arrangerer vi denne dagen idrettsdag ute på sjøkrigsskolen! En dag fylt med aktiviteter og grilling, med muligheter for en liten afterparty på kvelden! Husk treningstøy! Og muligens noe du kan bruke til lett utkledning!

17. august

Tid Innhold
Etter skolen

Etter skolen samles faddergruppene i regi av fadderne, og på kvelden vil det være duket for fest på utestedet Jovial sammen med NLA!

Alternativet her vil være filmkveld!

18. august

Tid Innhold
Hele dagen

Den siste dagen avsluttes med en dag i en av Bergens flotte parker (så lenge været tillater det), hvor vi samles og avslutter uken med litt mat og hygge!

Vi vil også gjerne opplyse om at dersom du er student med barn eksisterer det, i tillegg til opplegget vi tilbyr, egne arrangementer en også kan være med på om en ønsker dette. Mer informasjon om dette finner man på Studenter med barn – Bergen.

Kontaktinformasjon

Fadderkoordinatorer

Leder for fadderstyret

Kart

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på Instagram Abonner på vår YouTube-kanal Send oss en e-post