Nyhet

Rekordstor interesse for sosialarbeiderdagen

Over 300 hadde meldt sin interesse for å delta på den årlige internasjonale sosialarbeiderdagen, med foredrag ved VID Oslo og utdeling av sosialarbeider-prisen.

Årets sosialarbeiderpris gikk til Kongsberg barneverntjeneste

Årets sosialarbeiderpris gikk til Kongsberg barneverntjeneste

Den internasjonale sosialarbeiderdagen er initiert av FN, og er verdens største markering av sosialt arbeid. Den feires av over 500 000 sosialarbeidere over hele verden.

Engasjert Lippestad

Dagen markeres over hele landet. I Oslo hadde hele 300 sosialarbeidere meldt seg på arrangement som FO (Fellesorganisasjonen) arrangerte sammen med Høgskolen i Oslo og Akershus og VID vitenskapelige høgskole. Samfunnsarbeid og boligsosialt arbeid var hovedtemaene, og blant innlederne var byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad. Lippestad fortalte engasjerende om hvordan det jobbes for å forebygge og motvirke sosial nød i hovedstaden.

Sosialarbeiderpris til Kongsberg barneverntjeneste

Årets sosialarbeiderpris gikk til Kongsberg barneverntjeneste. – Vi er umåtelig stolt og glad over arbeidet som er gjort og som gjøres i Kongsberg. Dette er aller viktigst for barna og familiene som trenger hjelp av barnevernet. Samtidig er tjenesten en stor inspirasjon for andre barnevernstjenester, sa FO-leder Mimmi Kvisvik under overrekkelsen, til FO.no.

Se flere bilder fra arrangementet på Facebook.