Studentintervjuer

Ergoterapeutstudenter ved Diakonhjemmet i Sandnes.

Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig

Glenn, Bård, Caroline og Helena ønsker å bidra til at folk skal en bedre hverdag. Derfor vil de bli ergoterapeuter.

Bachelor i ergoterapi
Hva kan en diakon jobbe med? Noen hjelper unge til livsmestring

Hva kan en diakon jobbe med? Noen hjelper unge til livsmestring

Mariann, Ida og Liv Hilde hjelper bærumsungdom til å ta makt over eget liv.

Master i diakoni
Inger Molvik studerte diakoni på VID vitenskapelige høgskole.

Inger Molvik

– Jeg har trivdes veldig godt på diakonistudiet, sier Inger Molvik som ikke er i tvil om at studiet har gjort henne bedre kvalifisert for jobben hun har.

Master i diakoni
Barnevernsjef Benedicte Arntzen

Benedicte Arntzen

– Studiet ble varmt anbefalt av en god kollega og venninne sier barnevernsjef Benedicte Arntzen. Nå snakker jeg selv varmt om studiet til venner og kollegaer. Dette studiet gir stor mulighet for vekst og utvikling på flere nivåer for alle som vil.

Videreutdanning i veiledning
Gro Mykkeltvedt Ramberg

Gro Mykkeltvedt Ramberg

Gro er utdannet revisor, coaching fra Høgskolen i Oslo og Akershus og NLP helse-coach. Hun driver også firmaet Endao Betre. Nå studerer hun mindfulness ved VID vitenskapelige høgskole.

Videreutdanning i mindfulness
Kjersti Engedal

Kjersti Engedal

Som sykepleier i legevakt er møtene med pasientene korte. Det utfordrer oss spesielt innen kommunikasjon og faglig styrke. Med dette studiet vil jeg øke kompetansen.

Videreutdanning i legevaktsykepleie
Anne Line Rong

Anne Line Rong

Allerede før hun begynte sykepleierstudiet hadde hun bestemt seg for å spesialisere seg innen akuttmedisin. Da hun oppdaget videreutdanningen i legevaktsykepleie var valget enkelt. Hun mener studiet også vil kunne åpne for nye fremtidige jobbmuligheter. Anne Line har tidligere arbeidserfaring både fra legevaktsentral, legevakt, sykehjem og hjemmesykepleien.

Videreutdanning i legevaktsykepleie
Lisa Bjorvatn: Jeg ønsker å bli den beste versjonen av meg selv, noe som krever hardt arbeid.

Lisa Bjorvatn

Lærerne sitter ikke bare på høy faglig kompetanse, de har også et kjærlig hjerte som skinner gjennom i alt de gjør. Skolen er av høy kvalitet og lærerne er selve limet. De brenner for sykepleieryrket og jobber hardt for at vi skal yte vårt aller beste som kommende sykepleiere.

Bachelor i sykepleie
Celine Westrheim

Celine Westrheim

Har lært utrolig mye i løpet av studiet. Best husker hun sin to ukers praksis på Storken ved Kvinneklinikken i Bergen. Her fikk hun blant annet delta på 6 fødsler og ett keisersnitt. Det gjorde inntrykk. På spørsmål om hun vurderer videreutdanning etter utdanningen kommer svaret kjapt, jordmor.

Bachelor i sykepleie
Ida ønsker å jobbe med mennesker, i både gode og vonde tider.

Ida Staalesen

Det at skolen har såpass mye praksis gjør at jeg lærer på en mye bedre måte, samtidig som jeg får brukt kunnskapen jeg tilegner meg i virkeligheten. Å være ute i praksis gir en utrolig stor motivasjon til å gå hjem og lese mer.

Bachelor i sykepleie
Maria Platou

Maria Platou

På spørsmål om hvorfor Maria valgte å bli sykepleier svarer hun kontant: «Jeg vil bli sykepleier fordi jeg vil redde liv. Jeg vil være der når folk trenger det som mest og når det gjelder som mest!» Hun har også et kort råd til deg som vurdere å bli sykepleier: GJØR DET!

Bachelor i sykepleie
Sigrid er studentrådsleder ved Haraldsplass Diakonale Høgskole for studiet Bachelor i sykepleie 2015

Sigrid Seim

Sigrid har alltid visst at hun ville ha et yrke som gav mening, som utfordret henne og som gav henne mulighet til å utgjøre en forskjell. Derfor valgte hun å bli sykepleier.

Bachelor i sykepleie
Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på Instagram Abonner på vår YouTube-kanal Send oss en e-post