Studiested

VID Oslo

VID Oslo ligger fantastisk til i en grønn lunge ikke langt fra Frognerparken og med Frøen T-banestasjon som nærmeste holdeplass.

Til sammen har VID Oslo rundt 2300 studenter. I tillegg til to bachelorgrader tilbyr skolen også flere masterutdanninger, videreutdanninger og en forskerutdanning. Ved VID Oslo vil du oppleve et tett og godt studentmiljø og god oppfølging fra dyktige lærere. Våre studenter har gode muligheter til å ta deler av sin praksis andre steder i Europa, Asia eller Afrika.

Studentene på sykepleie oppholder seg mye på vår topp moderne øvingssal hvor simuleringstrening på avanserte øvingsdukker står i fokus. Studentene ved VID Oslo gir svært gode evalueringer av studiestedet, trivselsnivå og kvaliteten på studiene.

VID Oslo er tidligere Diakonhjemmet Høgskole, etablert 1890.

Ansatte

Studietilbud

Vi har samlet alle våre studietilbudet på et sted. Er du interessert i å studere ved VID Oslo? Trykk på knappen for å se vår studietilbudet.

Opplev campus

Hvor finner du oss?

Besøksadresse: Diakonveien 14-18, 0370 Oslo. Åpne i Google Kart.

Høgskolebygget er åpent mandag–fredag, kl. 07.30–17.00. Adgangskort må benyttes mellom kl. 06.00–07.30 og 17.00–22.00. I Diakonveien 18 (Bibliotek og læringssenter) kan adgangskort også benyttes i tidsrommet kl. 22.00–24.00.

Lørdager og søndager kan dørene kun åpnes med adgangskort.

Hvordan kommer jeg meg hit?

Hvor kan jeg overnatte?