Studiested

VID Stavanger

VID Stavanger ligger med sine flotte historiske bygninger i et grønt parkområde på Kampen i Stavanger.

Skolen har siden 1843 vært et globalt knutepunkt for utdanning og forskning i et mangfoldig og omfattende nettverk. Skolen har cirka 400 studenter totalt, og daglig skapes det engasjement og gode relasjoner mellom mennesker og fagtradisjoner – fra nord, sør, øst og vest. Studiene ved VID Stavanger gir deg kunnskap og kompetanse som fremtidige arbeidsgivere etterspør, både i kirke, i skole, i offentlig og privat sektor.

Som student ved VID Stavanger har du mulighet til å integrere studieopphold i Asia, Afrika, Europa, Sør- eller Nord-Amerika i graden din. Det internasjonale miljøet, med studenter fra mer enn 20 ulike land, preger skolen på flere måter og skaper møteplasser og rom for spennende samtaler på tvers av kulturer.

VID Stavanger er tidligere Misjonshøgskolen, etablert 1843.

Ansatte

Studietilbud

Vi har samlet alle våre studietilbudet på et sted. Er du interessert i å studere ved VID Stavanger? Trykk på knappen for å se vår studietilbudet.

Opplev campus

Studentintervjuer

Les mer om Prest for barn og ungdom

Prest for barn og ungdom

Presteyrket er veldig variert, du møter alle typer mennesker i alle livssituasjoner, fra vugge til grav. Selv vil jeg jobbe med barn og ungdom, sier Hilde Sande.

Les mer

Les mer om VID Stavanger åpnet øynene mine

VID Stavanger åpnet øynene mine

Jeg har vært veldig heldig med klassemiljøet og fått venner for livet, sier Caroline Alsvik som studerte samfunnsfag ved VID Stavanger.

Les mer

Flere intervjuer

Hvor finner du oss?

Besøksadresse: Misjonsmarka 12, 4024 Stavanger. Åpne i Google Kart.

Hvordan kommer jeg meg hit?

Hvor kan jeg overnatte?

Var denne siden nyttig for deg? Gi oss en tilbakemelding!
Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på Instagram Abonner på vår YouTube-kanal Send oss en e-post