Nyheter

Fleksiskjema for 2018

Fleksiskjema for 2018

Nytt fleksiskjema for 2018 er nå tilgjengelig for nedlastning.

Hvordan komme i gang med timeføring for 2018?

  1. Last ned dokumentet fleksiskjema VID og lagre det på ditt personlige område. Tips: legg en snarvei på skjemen. Åpne fleksiskjema.
  2. Fyll ut de oransje feltene merket med rød stjerne; år, vit.sk- eller adm.ansatt, deltidsprosent (stillingsprosent) og under/over eller lik 60 år gammel. Noen av feltene har rullegardinmeny. Det er viktig at alle feltene merket med stjerne er fylt ut før man begynner med timeregistreringen. Overfør eventuell fleksitid og feriedager fra forrige år.
  3. Fremmøte registreres i fra/til-feltene, uten kolon. Eks: 0800 og 1530. Fravær føres i kolonnen fravær til høyre i tabellen. Her brukes det bokstavkoder som du finner på den gule huskelappen oppe til høyre i fleksiskjemaet.
  4. Husk at alt fravær samt ferie skal i tillegg føres i Min Visma. Overtid registreres i Visma og holdes utenom fleksiregnskapet – kan bruke notatfelt i fleksiskjema.

Jobber du deltid?

Det er lagt inn mulighet for å registrere arbeidsplan samt begynne timeføringen fra en bestemt dato. Les mer om dette i veiledning i dokumentet (lenke under fraværskoder). Ta kontakt med lønn om du har spørsmål til hvordan man setter dette opp.

Hvor finner jeg fleksiskjemaet?

Spørsmål?

Send e-post til lonn@vid.no