Møte i høgskolestyret
19. januar 2017

Saksdokumenter for ekstraordinært høgskolestyremøte er nå klart.

Høgskolestyret
Markering av mastergradskandidater fra master i sosialt
18. januar 2017

17. januar 2017 ble det arrangert en markering ferdige mastergradskandidater fra master i sosialt arbeid, VID Oslo.

Oslo
18. januar 2017

VID gjennomfører frem til 10. februar en intern identifisering av behov for stipendiater knyttet til eksisterende eller påtenkte forskningsgrupper.

Harald Askeland med tre nye artikler i Tidsskrift for praktisk teologi
18. januar 2017

Professor Harald Askeland har nylig publisert tre ulike artikler om ledelse og makt i Tidsskrift for praktisk teologi. Artikkelen om ledelse og lederres rolle i Den norske kirke, har han skrevet alene, mens to artikler om Makt til å tjene er skrevet sammen med Tormod Kleivein på Diakonova.

17. januar 2017

Påminnelse: Muligheten til å søke på VIDs studier åpner 1. februar. Vi ber studieledere og andre ansvarspersoner for studiene, besøke studiesidene under Studier, og kontrollere innholdet.

17. januar 2017

Nå kan du kjøpe parkeringsavtaler for ansatt- og beboerparkeringen på Steinerud og Vinderen for 2017. Lenke til Diakonhjemmet stiftelses informasjonsside om parkering finnes i personalhåndboken. Trykk for å lese mer.

Parkering, Oslo
13. januar 2017

Den 12. januar 2017 kl. 18.00 ble tillitsvalgte og arbeidsgiver enige om forhandlingsresultatet for det første lokale lønnsoppgjøret ved VID vitenskapelige høgskole.

10. januar 2017

VID ønsker høy kvalitet på alle våre utdanninger. Som en del av kvalitetsarbeidet introduserer vi nå et elektronisk system for å melde avvik og komme med forslag til forbedringer. Både studenter og ansatte kan melde avvik. Studenter laster ned en app og sender melding via mobiltelefon eller nettbrett. Ansatte logger seg inn i systemet via FEIDE.

9. januar 2017

Ved fakultet for helsefag, Bergen (tidligere Betanien og Haraldsplass) er det fra høsten 2017 ledig en fast 100 % førsteamanuensis- / førstelektorstilling ved videreutdanningen i veiledning.

Ledig stilling
9. januar 2017

Årshjulet for utlysninger for 2017 er nå lagt ut på nett. Her finner dere fristene til de strategiske forskningsmidlene, utlysningene til Forskningsrådet, EU, Erasmus, Extrastiftelsen og Regionale forskningsfond, med mer.


Publikasjoner les om publikasjoner

Conversion in Context. Anthropological and Missiological Aspects from African Studies
Mission and development. Old Stories or New Possibilities?
Researcher–researched relationship in qualitative research: Shifts in positions and researcher vulnerability
Intellectual Property and Human Rights
Patients’ Experiences of Enhanced Recovery after Surgery: A systematic review of qualitative studies
Vis de 20 siste publikasjonene
jan.
26

Irma Pinxsterhuis har jobbet på CFS/ME- senteret ved Oslo universitetssykehus. Hennes doktorgradprosjekt handlet om utvikling og evaluering av et selvhjelpskurs for voksne med CFS/ME.

Vågsgaten 40, Sandnes

NOKUT lanserer siste års resultater. Seminaret strømmes.

Nydalsveien 37, Oslo

Hva må endres? Hvilke tiltak må settes i verk? Kom og hør Osmund Kaldheim på årets andre torsdagsseminar.

Vågsgaten 40, Sandnes

Velkommen til Nettverk for funksjonshemming og teologis årlige dagsseminar.

Diakonveien 14, Oslo
mars
1

Vi markerer at Liv Wergeland Sørbye blir emerita ved VID vitenskapelige høgskole. Seminaret Et Liv på Diakonhjemmet legger vekt på sykepleiefaget og sentrale helsefaglige utfordringer, hvor livet og døden står sentralt. Tidligere studenter og forskerkollegaer vil delta.

Diakonveien 14, Oslo
Var denne siden nyttig for deg? Gi oss en tilbakemelding!
Gå til toppen