20. februar 2017

VID vitenskapelige høgskole i Oslo troner nærmest i ensom majestet på de fleste parameterne under paraplyen sosialt arbeid.

Fontene
20. februar 2017

Ved Fakultet for helsefag i Oslo er det fra 1. august 2017 ledig en 100 % stilling som professor i helsefag innen aldring, eldres helse, eldreomsorg og tjenesteutvikling.

Ledig stilling
Styreformann ved Diakonova Johnny Thorsen, rektor ved VID Ingunn Moser, styreformann ved VID Paul Erik Wirgenes og rektor ved Diakonova Kari Gran Bøe kan omsider starte fusjonssamtaler på nytt.
17. februar 2017

Den planlagte fusjonen mellom Høyskolen Diakonova og VID vitenskapelige høgskole kan nå bli en realitet, etter dom i voldgiftsretten.

17. februar 2017

Babak Asadi-Azarbaijani ved Fakultet for helsefag i Oslo skal forsvare sin avhandling for graden philosophie doctor. Tid og sted: 2. mars 2017 kl. 13.15, Grønt auditorium (1), Rikshospitalet B, Oslo universitetssykehus.

Universitet i Oslo
16. februar 2017

Ved VID vitenskapelige høgskole er det ledig en fast heltidsstilling som førstekonsulent i Studieseksjonen med arbeidssted Stavanger. Studieseksjonen består av til sammen 25 ansatte, hvorav 3 har sin daglige arbeidsplass i Stavanger.

Ledig stilling
13. februar 2017

Designguide for VID har fått ny lenke og forenklet navigering. Har du laget bokmerke/favoritt på den gamle, er tiden inne for å oppdatere. Du finner lenken fra vår informasjonsside om designguide.

Et liv i bevegelse
10. februar 2017

Anders Hall Grøterud fra Aktivitetsalliansen forteller om hvordan vi vil holde oss i aktivitet i fremtiden og Simon Hammonds fra Sats Elixia om hva det er som skal til for å få resultater. Få med deg årets motivasjonsseminar fra DiaFrisk – Diakonhjemmets aktivitetssenter, 7. mars 2017. Åpent for alle ansatte!

Oslo
Fra venstre: Annette Leis-Peters, Kari Storstein Haug og Anja Nieuwenhuis
9. februar 2017

VID sendte 2. februar avgårde to søknader til den store europeiske forskningssatsingen Horizon 2020 innenfor arbeidsprogrammet om samfunnsutfordringer,

Hilde Sande er prest og er med i filmen for teologistudiene.
9. februar 2017

Nå kan du se VIDs nye reklamefilmer på kino. Våre nye filmer for ergoterapi, samfunnsfag, sykepleie og vernepleie kan du nå nyte med popcorn i hånden på storskjerm.

9. februar 2017

Vil du være med på å skrive ett kapittel i vår antologi som inkluderer verdispørsmål? Ditt bidrag kan bli med på å gjøre yrkesutøvere innen helse og sosialfag enda bedre rustet til å yte likeverdig behandling og omsorg.


Publikasjoner les om publikasjoner

Listening for the Voices of Two Disabled Girls in Early Christian Literature
Making Alzheimer’s Disease Matter: The Politics and Interferences of Different Practices Concerning AD.
Conversion in Context. Anthropological and Missiological Aspects from African Studies
Mission and development. Old Stories or New Possibilities?
Researcher–researched relationship in qualitative research: Shifts in positions and researcher vulnerability
Intellectual Property and Human Rights
Vis de 20 siste publikasjonene
feb.
28

Kom og spis boller for å markere feitetirsdag og starten på fastetiden. Ta med matpakken, det blir gratis boller og kaffe,musikk, liv og røre i atriet. Stiftelsen og høgskolen inviterer.

Diakonveien 14, Oslo
mars
1

Vi markerer at Liv Wergeland Sørbye blir emerita ved VID vitenskapelige høgskole. Seminaret Et Liv på Diakonhjemmet legger vekt på sykepleiefaget og sentrale helsefaglige utfordringer, hvor livet og døden står sentralt. Tidligere studenter og forskerkollegaer vil delta.

Diakonveien 14, Oslo

Arnhild Leer-Helgesen holder prøveforelesning og disputas for sin avhandling, Negotiating Religion and Development: Diaconal Praxis in the Bolivian Andes.

Misjonsmarka 12, Stavanger
mars
7

Anders Hall Grøterud fra Aktivitetsalliansen forteller om hvordan vi vil holde oss i aktivitet i fremtiden og Simon Hammonds fra Sats Elixia om hva det er som skal til for å få resultater. Få med deg årets motivasjonsseminar fra DiaFrisk – Diakonhjemmets aktivitetssenter. Åpent for alle ansatte!

Diakonveien 18, Oslo

Sikkerhetsansvarlig i VID, Haakon Georg Moe, vil informere om høgskolens beredskapsplan.

Diakonveien 14, Oslo
Var denne siden nyttig for deg? Gi oss en tilbakemelding!
Gå til toppen