Moderne sort bygg. I forgrunnen ser man sittegrupper og beplantning.

Våre campus

Oversiktsbilde ny campus VID vitenskapelige høgskole i Bergen

Bergen

Campus på Haraldsplass stod ferdig i 2022 og studiestedet er sentralt plassert i Bergen. Som student ved VID Bergen blir du en del av et unikt kunnskaps- og innovasjonsmiljø. Drøyt 850 studenter venter på å bli bedre kjent med deg på vår nye campus med et moderne ferdighetssenter og kort vei til både sykehus og praksissted.

Helgelandskysten i fint vær

Helgeland

VID har fra høsten 2021 tilbudt desentralisert sykepleierutdanning, deltid, på Helgeland. VID Helgeland er lokalisert på Sandnessjøen videregående skole omkranset av flott natur. Utdanningen har en særlig distriktsprofil, med fokus på akutt sykepleie i distriktet, velferdsteknologi/digitale helsetjenester og sykepleierollen i eget nærområde.

Gult skolebygg med studenter utenfor

Oslo

Bare et steinkast unna Majorstuen finner du VID Oslo. Hele 2800 studenter tilbringer tiden sin her i et rikt miljø for forskning og utdanning i nær tilknytning til Diakonhjemmet sykehus, Diakonhjemmet Omsorg og Fagskolen Diakonova.

Moderne bygning i glass og mur med VID-logo på veggen

Sandvika

VID Sandvika er en del av Kunnskapssenteret som ligger midt i hjertet av Sandvika, sentralt beliggende, rundt 50 meter fra Sandvika togstasjon og bussterminal. Kunnskapssenteret er et kurs- og konferansesenter med fokus på opplæring og kunnskapsformidling. Her har man gode fasiliteter som lunsjrestarant, kaffebar, auditorium, konferanse- og møterom, og med kort vei til biblioteket.

Campusbygg i Stavanger

Stavanger

Velkommen til vår nye campus i Stavanger som ble åpnet i august 2022. Her tilbringer om lag 1100 studenter tilværelsen i moderne undervisningsrom og på hyggelige leseplasser midt mellom historiske bygninger og flotte grøntområder. Det internasjonale miljøet, med studenter fra mer enn 20 ulike land, preger skolen på flere måter og skaper møteplasser og rom for spennende samtaler på tvers av kulturer.

Tre personer sitter rundt et bord

Tromsø

Kirkelig utdanningssenter nord/Girkolaš Oahpahusguovddáš Davvin (KUN) er en del av VID vitenskapelige høgskole. KUN VID Tromsø holder til i lokalene til Siva innovasjonssenter, Forskningsparken, på campus til Universitetet i Tromsø.