• Stor kantine med et mylder av mennesker. Fra taket henger moderne runde lyskuler.

  Kantine deles med sykehuset Haraldsplass.

 • Studenter myldrer utenfor skolebygg.
 • Lagbilde av VID Bergens fotballag.

  VID Bergens eget jentefotballag.

 • Bilde av 5 jenter i VID-gensere som sitter på en benk.

  VID Bergen har miljøarbeidere som jobber med sosiale arrangementer utenom skoletid.

  Bergen

  Campus på Haraldsplass stod ferdig i 2022 og studiestedet er sentralt plassert i Bergen. Som student ved VID Bergen blir du en del av et unikt kunnskaps- og innovasjonsmiljø. Drøyt 850 studenter venter på å bli bedre kjent med deg på vår nye campus med et moderne ferdighetssenter og kort vei til både sykehus og praksissted.

  Oversiktsbilde ny campus VID vitenskapelige høgskole i Bergen

  Studier ved VID Bergen

  Les mer om

  • Våre lokaler

   Januar 2022 åpnet VID sin splitter nye campus i Bergen. Historiske omgivelser, toppmoderne fasiliteter og gode faglige møteplasser er bare noe av det studentene nå opplever etter at VID ble samlokalisert på Haraldsplass i Bergen.

   Campus er sammensatt av flere historiske bygninger. Arkitektene har hatt jobben med å flette historien sammen til en moderne fremtidsrettet høgskole med funksjonelle rom og gode møteplasser for studenter, ansatte, sykepleiere og leger. Det er lagt vekt på at det skal være behagelig å studere der og være et inspirerende sted for å lære. Samtidig skal utformingen forsterke samarbeidet mellom høgskolen og sykehuset.

   En viktig del av de nye lokalene er den toppmoderne ferdighetssenteret. Her får du som student både opplæring og muligheten til å trene med tidsriktig utstyr i realistiske omgivelser.

   Les mer om vår toppmoderne campus i Bergen

  • Sammen - Studentsamskipnaden i Bergen

   Alle studiebyer i Norge har en studentsamskipnad som jobber for studentene. En studentsamskipnad har aktiviteter og gode tilpasset studentenes hverdag. I Sammen har vi studentboliger, treningstilbud, mat, barnehage og helsetilbud, for at studentene skal ha en best mulig studietid.

  • Åpningstider

   Høgskolebygget er åpent alle dager mellom kl. 06.00–01.00.
   Adgangskort må benyttes mellom kl. 06.00–07.30 og 16.00–01.00.
   Lørdag, søndag og helligdager må adgangskort alltid benyttes.

  • Adresse

   Vår adresse er Ulriksdal 10, 5009 Bergen

  • Overnattingsmuligheter

   Strawberry har flere hoteller i Bergen. For priser og bestilling, se Strawberry Avtalekode: 60524795 (personlig profil må opprettes før bestilling)

   Regines gjestehus er i sin helhet eid av Stiftelsen Diakonova Haraldsplass som blant annet eier Haraldsplass Diakonale Sykehus og deler av høgskolen. Regines er den første bygningen du kommer til ved innkjørsel til vårt området i Ulriksdalen. Prisene er rimelige og gjestehuset har en rolig og fredfull atmosfære. Telefon: +47 55 97 96 00 mandag–fredag mellom kl. 12.00–15.00. E-post: post@hk.haraldsplass.no

   Haukeland Hotell. Telefon: +47 55 20 92 00.

   Grand Hotel Terminus og Zander K. Telefon: +47 55 21 25 00 / +47 55 36 20 40. VIDs ansatte og studenter får 14 % rabatt på dagens priser. Kode 1793 oppgis under bedriftskode ved bestilling. Avtaleprisene kan også bookes direkte via De Bergenske

   Augustin Hotel. Telefon: +47 55 30 40 00. VIDs ansatte og studenter får 14 % rabatt på dagens priser. Kode 1793 oppgis under bedriftskode ved bestilling. Avtaleprisene kan også bookes direkte via De Bergenske

   Bergen Vandrerhjem Montana

   Scandic Hotels, Avtalekode: D000045317

  Møt våre ansatte i Bergen

  Olav Birkeland

  Campusleder

  Olav Birkeland

  driftsansvarlig VID Bergen

  olav.birkeland@vid.no

  Se alle ansatte ved VID Bergen