Nyheter

Biblioteket i Oslo åpner igjen

Biblioteket i Oslo åpner igjen

Biblioteket i Oslo åpner igjen

Alle VID sine campus er fremdeles åpen for studenter med adgangskort. Bibliotekene har hatt noe forskjellig åpningstid og praksis i de forskjellige byene, og i Oslo har det vært «Klikk og hent» siden 17. mars.

Velkommen tilbake

Men fra mandag 3. mai vil også biblioteket i Oslo være åpent for studenter, med adgangskort. Åpningstider og kontaktinformasjon for alle bibliotekene i VID finner du på https://www.vid.no/bibliotek/

Gjennom uka er det innimellom miljøarbeidere til stede som sørger for vafler, kaffe og litt god stemning mellom leseøktene. Tre fredager fremover vil det også være terapihunder i atriet fra klokken 10 til 13. Disse er spesialiser på kos!

Følg med på VID Events Oslo for oppdatert info om hva som skjer i Oslo. Legg arbeidet ditt til campus og få variasjon og god stemning med på kjøpet!

Miljøarbeidere ved VID Oslo sørger for vafler, kaffe og litt god stemning.

Viktig med smittevern

Det er heldigvis en positiv trend i disse dager, med synkende smittetall. Det er viktig at vi også bidrar til å opprettholde denne trenden gjennom gode smittevernsrutiner, og etterfølger alle gode tiltak som gjør det mulig for oss å bruke biblioteket og campus fremover.

Se smittevernveileder og varslingsrutiner for ansatte og studenter ved VID