Nyheter

Digital undervisning og åpen campus

Digital undervisning og åpen campus

Digital undervisning og åpen campus

Digital undervisning

Det blir kun digital undervisning fremover, til tidligst 15. april. Unntak fra dette vil være nødvendig ferdighetstrening og praksis.

Campus er åpen

VID sine campus og lesesaler vil være åpne for studenter, forutsatt at alle overholder 2 meter avstand og øvrige smittevernsregler. På alle campus må studenter og ansatte bruke adgangskortet for å komme inn i bygget.

Bibliotek

Du finner informasjon om de ulike bibliotekenes tjenester og åpningstider under «Våre bibliotek» , og merk at biblioteket i Oslo har etablert «klikk og hent tjeneste»

Hjemmekontor

Hovedregelen er fortsatt hjemmekontor på VID. Ansatte som må være på campus for å ivareta undervisning og driftsoppgaver gis tilgang til campus etter avtale med nærmeste leder. Ved andre behov må dette også avtales med nærmeste leder. De ansatte som må være på campus må overholde 2 meter avstand, og unngå samlinger, møter og lunsj med andre.

Se også informasjon om hjemmekontor og omsorgsdager for ansatte med barn i barnehage og grunnskole.

Smittevern

Studenter og ansatte skal bruke munnbind når man beveger seg på campus, holde avstand og å følge de generelle smittevernrådene. Både studenter og ansatte må bruke adgangskort for å komme inn i byggene på campus.