Anna Chalachanová, her sammen med professor Tor Slettebø (leder av komitéen), opponenter professor Kristin Björnsdottir, University of Iceland og førsteamanuensis Line Melbøe, UiT – Norges arktiske universitet, samt prorektor for forskning i VID, Gunhild Odden
VID er samarbeidspartner i et nytt nasjonalt senter for forskning om bolig og velferd
Ordfører i Bergen, Rune Bakervik ovverakte uttmerkelsen til Alvsvåg. Foto: Torbjørn Wilhelmsen/VID
En glad prisvinner, Aleksandra Sæheim (til høyre) sammen med juryformann Mette Villand. Foto: Ebba Køber, Fleksibel utdanning Norge (FuN)
– Det er fint at VID kan bruke sin kunnskap og kompetanse på denne måten for å belyse hvordan møtet med NAV kan oppleves for mennesker som står i krevende og sårbare livssituasjoner, i et fremmed samfunn, sier VID-stipendiat Benedicte Nessa (nr. 2 fra venstre).
Hvilket behov for beskyttelse har nyankomne flyktninger?
Bli med på bokkveld med Tomm Kristiansen og Åshild Mathisen
VID er tildelt støtte til utvikling av to utdanningsprosjekter med partnere i det globale sør
VID etablerer masterprogram i barnevern
Rektor Bård Mæland er fornøyd med de strategiske satsningene i den foreslåtte tildelingen til VID, men etterlyser videre satsning på desentraliserte utdanninger.
Forskerkurs for personer med utviklingshemming
Foto: Mette Solberg Fjeldheim
Digital, universell og interkulturell didaktikk er i fokus i VID
Studentmedvirkerne Linn Heidi Kristiansen og Siv Tysvær tar på seg VR-brillene for å teste prototypen av Solstien 3 med god hjelp av prosjektleder for Solstien 3, Silje Stangeland Lie.
Ny bok om lungesykepleie