Styreformann ved Diakonova Johnny Thorsen, rektor ved VID Ingunn Moser, styreformann ved VID Paul Erik Wirgenes og rektor ved Diakonova Kari Gran Bøe kan omsider starte fusjonssamtaler på nytt.
17. februar 2017

Den planlagte fusjonen mellom Høyskolen Diakonova og VID vitenskapelige høgskole kan nå bli en realitet, etter dom i voldgiftsretten.

16. februar 2017

Vi har gjort en liten forenkling i navigeringen til undersider av siden For studenter. Borte er de grønne knappene som peker til undersider med lister. Disse listene er nå plassert i lag med feltene på For studenter som kan utvides. Merk også at Mine studier har byttet navn til Studierelatert.

Hilde Sande er prest og er med i filmen for teologistudiene.
9. februar 2017

Nå kan du se VIDs nye reklamefilmer på kino. Våre nye filmer for ergoterapi, samfunnsfag, sykepleie og vernepleie kan du nå nyte med popcorn i hånden på storskjerm.

9. februar 2017

Har du behov for å sende datafiler som er for store som vedlegg til e-post? Da kan du benytte Filesender, en gratis tjeneste som følger med den tilknytning VID har til Uninett.

Sykepleiestudentene ved VID Betanien i Bergen er landets mest fornøyde studenter.
8. februar 2017

Landets mest fornøyde sykepleiestudenter finn vi ved VID Bergen, Betanien, skriver Sykepleien.no

Inger Marie Lid
8. februar 2017

Inger Marie Lid er ansatt som professor ved VID Sandnes, fra 1. mai 2017. Stillingen er knyttet til Master i medborgerskap og samhandling, som hadde oppstart høsten 2016.

6. februar 2017

Nå er Liv Ulven stipend tilgjengelig for våre studenter i Stavanger, Bergen, Sandnes og Oslo. Søknadsfrist er 15. februar.

VID scorer særlig høyt på spørsmålet: Jeg går på det studieprogrammet jeg helst vil gå på, hvor VID ender på 4.6 av 5 mulige poeng.
6. februar 2017

I dag (6. februar) ble resultatene fra Studiebarometeret 2016 offentliggjort av NOKUT. Rektor Ingunn Moser ved VID er fornøyd både med resultatet og den høye svarprosenten.

3. februar 2017

VID ønsker høy kvalitet på alle våre utdanninger. Som en del av kvalitetsarbeidet introduserer vi nå et elektronisk system for å melde avvik og komme med forslag til forbedringer. Både studenter og ansatte kan melde avvik. Studenter laster ned en app og sender melding via mobiltelefon eller nettbrett. Ansatte logger seg inn i systemet via Feide.

VID Bergen og VID Oslo scorer høyt på nasjonale prøver i sykepleie
31. januar 2017

Av 32 sykepleieutdanninger i hele landet fikk VID Bergen det fjerde beste resultat og VID Oslo det syvende beste resultet i nasjonale prøver i anatomi, fysiologi og biokjemi.

feb.
28

Kom og spis boller for å markere feitetirsdag og starten på fastetiden. Ta med matpakken, det blir gratis boller og kaffe,musikk, liv og røre i atriet. Stiftelsen og høgskolen inviterer.

Diakonveien 14, Oslo

Kurs i hvordan du kan bruke bibliotekets nettsider og ulike databaser og ressurser til å finne bøker, artikler og forskning.

Diakonveien 18, Oslo
mars
1

Vi markerer at Liv Wergeland Sørbye blir emerita ved VID vitenskapelige høgskole. Seminaret Et Liv på Diakonhjemmet legger vekt på sykepleiefaget og sentrale helsefaglige utfordringer, hvor livet og døden står sentralt. Tidligere studenter og forskerkollegaer vil delta.

Diakonveien 14, Oslo

Arnhild Leer-Helgesen holder prøveforelesning og disputas for sin avhandling, Negotiating Religion and Development: Diaconal Praxis in the Bolivian Andes.

Misjonsmarka 12, Stavanger

Kurs i hvordan du kan bruke bibliotekets nettsider og ulike databaser og ressurser til å finne bøker, artikler og forskning. Påmelding i biblioteket eller via påmeldingsskjema.

Diakonveien 18, Oslo
Var denne siden nyttig for deg? Gi oss en tilbakemelding!
Gå til toppen