Møte i høgskolestyret
19. januar 2017

Saksdokumenter for ekstraordinært høgskolestyremøte er nå klart.

Høgskolestyret
Markering av mastergradskandidater fra master i sosialt
18. januar 2017

17. januar 2017 ble det arrangert en markering ferdige mastergradskandidater fra master i sosialt arbeid, VID Oslo.

Oslo
Harald Askeland med tre nye artikler i Tidsskrift for praktisk teologi
18. januar 2017

Professor Harald Askeland har nylig publisert tre ulike artikler om ledelse og makt i Tidsskrift for praktisk teologi. Artikkelen om ledelse og lederres rolle i Den norske kirke, har han skrevet alene, mens to artikler om Makt til å tjene er skrevet sammen med Tormod Kleivein på Diakonova.

18. januar 2017

Gå ikke glipp av Studentparlamentets årsmøte torsdag 19. januar. Gratis kaffe og te. Møtet blir holdt i lunsjen kl. 11.30 i atrium sør (Diakonveien 14, Oslo).

Oslo
12. januar 2017

Er du mastergradsstudent eller trenger data for å publisere? Norge har mange gode helseregistre, med verdifulle data. Likevel er det relativt få sykepleiere som benytter seg av dette. En ny rapport fra Forskningsrådet viser at forskere kan få raskere, rimeligere og sikrere tilgang til helsedata.

10. januar 2017

VID ønsker høy kvalitet på alle våre utdanninger. Som en del av kvalitetsarbeidet introduserer vi nå et elektronisk system for å melde avvik og komme med forslag til forbedringer. Både studenter og ansatte kan melde avvik. Studenter laster ned en app og sender melding via mobiltelefon eller nettbrett. Ansatte logger seg inn i systemet via FEIDE.

9. januar 2017

VID vitenskapelige høgskole har avtale med Diakonhjemmet Omsorg, Dialog, i Borgenveien 3 C som tilbyr samtalehjelp til studenter.

Oslo
3. januar reiste 25 VID studenter til Madagaskar på studietur
6. januar 2017

– Jeg forventer kultursjokk, sier Angelica, som studerer ved VID Stavanger.

5. januar 2017

Høgskolestyret har fastsatt ny forskrift om opptak, studier, eksamen og grader, og revidert forskrift om graden ph.d. ved VID vitenskapelige høgskole.

Fra venstre rektor Ingunn Moser, professor Hans Morten Haugen og juryleder Professor Liv Johanne Solheim, Høgskolen i Lillehammer
21. desember 2016

En enstemmig jury tildelte professor Hans Morten Haugen VIDs første forskningspris.

jan.
26

Irma Pinxsterhuis har jobbet på CFS/ME- senteret ved Oslo universitetssykehus. Hennes doktorgradprosjekt handlet om utvikling og evaluering av et selvhjelpskurs for voksne med CFS/ME.

Vågsgaten 40, Sandnes

Kurs i hvordan du kan bruke bibliotekets nettsider og ulike databaser og ressurser til å finne bøker, artikler og forskning.

Diakonveien 18, Oslo

NOKUT lanserer siste års resultater. Seminaret strømmes.

Nydalsveien 37, Oslo
feb.
7
Bibelreisen
Klokka 14.15

Bibelreisen på fire timer tar deg gjennom de viktigste hendingene i verdens mest leste bok.

Misjonsmarka 12, Stavanger

Kurs i hvordan du kan bruke bibliotekets nettsider og ulike databaser og ressurser til å finne bøker, artikler og forskning.

Diakonveien 18, Oslo
Var denne siden nyttig for deg? Gi oss en tilbakemelding!
Gå til toppen